Skräddarsydd

One-to-One eller parundervisning

🇸🇪 🇩🇪 🇵🇹 🇪🇸 🇬🇧


 Flexibel bokning  

  • Må - Fr 08:00 - 16:30 
  • Lö - Sö 10:00 - 12:00 
  • Alla nivåer (A1 - C1) +  konversation
  • Vi utfärdar gärna ett certifikat efter avslutad kurs
  • Vi ses på  Teams  Zoom  Skype
  • Vi undervisar bl. a i svenska, tyska, engelska, spanska, portugisiska
  • Online eller face-to-face

1 - to - 1  & 1 - to - 2 🇸🇪🇩🇪🇵🇹🇪🇸🇬🇧
Enskild undervisning och parundervisning! Undervisningen skräddarsys efter just dina/era behov och mål. Vilken tid och dag passar bäst för dig/er? Eller behöver du kunna boka in lektioner flexibelt och med kort varsel? Då har du kommit rätt! Välkommen med din förfrågan! Vi tar emot anmälningar löpande!

TISUS 🇸🇪

Förbered dig inför universitetsstudier och provet TISUS tillsammans med oss! Välkommen med din förfrågan!

Bildungsurlaub 🇸🇪

- semestra och lär dig svenska samtidigt!

Har du vänner eller kollegor i Tyskland som funderar på att flytta till Sverige och behöver lära sig svenska intensivt? Isåfall kan vi rekommendera en Bildungsurlaub eller Bildungsfreistellung som det också kallas. Bildungsurlaub eller Bildungsfreistellung innebär att du som arbetstagare i Tyskland får en extra semestervecka betald per år för att vidareutbilda dig. Communicera i Malmö är certifierad utbildare i svenska för Bildungsurlaub och välkomnar språkdeltagare från hela Tyskland. Läs mer om i vilka förbundsländer som tyska arbetstagare kan ansöka om Bildungsurlaub, och på vilka nivåer vi på Communicera erbjuder svenskakurserna. Har du övriga frågor är det bara att höra av dig till oss!

Resan börjar nu

Att lära sig ett språk med oss är så mycket mer än hälsningsfraser och oregelbundna verb. Det är början på något nytt och spännande. Det stärker din personlighet, öppnar dörrar och knyter oanade kontakter som berikar ditt arbetsliv och privatliv för all framtid!