Online


..och face-to-face i Malmö


 Flexibel bokning  

- Må - Fr 08:00 - 16:30 & kvällar 17:00 - 20:00
- Alla nivåer

- Vi utfärdar gärna ett certifikat (nivå A1 - C2) efter avslutad kurs

Vi ses på  Teams  Zoom  Skype

1 - to - 1  & 1 - to - 2
Enskild undervisning och parundervisning! Undervisningen skräddarsys efter just dina/era behov och mål. Vilken tid och dag passar bäst för dig/er? Eller behöver du kunna boka in lektioner flexibelt och med kort varsel? Då har du kommit rätt! Välkommen med din förfrågan! Vi tar emot anmälningar löpande!

Kvällskurser i svenska - alla nivåer
Perfekt för alla som på ett roligt avslappnat sätt vill lära sig svenska i en grupp om minst 3 max 8 personer. Vi använder en lärobok som stöd i undervisningen. Välkommen med din förfrågan! Vi tar emot anmälningar löpande!

Måndagar 

17:00 - 18:30

18:30 - 20:00

Konversationskurser i svenska
Är dina språkkunskaper aningen rostiga? Eller är du rädd för att de ska börja rosta? Då är den här kursen perfekt för dig. Här vässar du och övar upp ditt ordförråd och ev grammatik. Vi använder ingen specifik lärobok utan diskuterar aktuella texter och händelser i undervisningen. Varmt välkommen med din förfrågan!

Tisdagar 

17:00 - 18:30
18:30 - 20:00


TISUS
Förbered dig inför universitetsstudier och provet TISUS tillsammans med oss! Välkommen med din förfrågan!

Bildungsurlaub 

- semestra och lär dig svenska samtidigt!

Har du vänner eller kollegor i Tyskland som funderar på att flytta till Sverige och behöver lära sig svenska intensivt? Isåfall kan vi rekommendera en Bildungsurlaub eller Bildungsfreistellung som det också kallas. Bildungsurlaub eller Bildungsfreistellung innebär att du som arbetstagare i Tyskland får en extra semestervecka betald per år för att vidareutbilda dig. Communicera i Malmö är certifierad utbildare i svenska för Bildungsurlaub och välkomnar språkdeltagare från hela Tyskland. Läs mer om i vilka förbundsländer som tyska arbetstagare kan ansöka om Bildungsurlaub, och på vilka nivåer vi på Communicera erbjuder svenskakurserna. Har du övriga frågor är det bara att höra av dig till oss!

Resan börjar nu

Att lära sig ett språk med oss är så mycket mer än hälsningsfraser och oregelbundna verb. Det är början på något nytt och spännande. Det stärker din personlighet, öppnar dörrar och knyter oanade kontakter som berikar ditt arbetsliv och privatliv för all framtid!